LED als het op verlichting aankomt, je luistert naar deze drie letters en opnieuw. Het lijkt een indrukwekkende gloednieuwe fad … gloednieuw innovatief licht … maar je hebt geen idee wat het is.

LED’s – Lichtontlaaddioden – Simpel gezegd, LED’s zijn diodes die … (hè?) Vasthouden, ik zal onthullen: een diode is de eenvoudigste vorm van halfgeleidereenheid. (wat is dat?) wauw, je bent ongeduldig: een halfgeleider is een materiaal, samen met het potentieel om stroom te geleiden. Kortom, in tegenstelling tot het emitteren van licht afkomstig van een stofzuiger (zoals in een lichtgevende lamp) of zelfs een brandstof (zoals in een CFL), schijnt LED uit een punt van zorg, de halfgeleider. Heel eenvoudig gezegd, produceert een LED verlichting wanneer elektronen rondgaan in de eigen halfgeleiderstructuur.

Dat klopt – de rode, eco-vriendelijke, evenals geel op de bezoeker verkeerslichten, zijn Led-verlichting rechts in het gezicht van uw neusgaten. LED gebruikt om specifiek te worden gebruikt voor verkeerslichten, remlichten en fronten lichten op luxe auto’s, en indicator verlichting op huishoudelijke apparaten. Je hebt misschien ook niet echt begrepen dat LED-verlichting je elektronische tijdklokken, fakkels aan het ontsteken was en je vertelde wanneer je gloednieuwe steminformatie op je weeftelefoon hebt gekregen.

Duur in het begin, naarmate er toepassingen werden ontwikkeld, werden extraatjes gevonden en de kosten verlaagd. Volgens de American Lighting Fixtures Association (ALA) hebben verlichtingsfabrikanten aanzienlijke kansen, initiatief en analyse geboden om deze uiterst energiezuinige innovatie aan te passen voor huishoudelijk gebruik.

Als een alternatief voor het emitteren van verlichting afkomstig van een vacuüm (zoals in een lichtgevende lamp) of een gas (zoals in een CFL), geeft in wezen verlichting op vanuit een deel van sterke zorg, zijn halfgeleider.