Terwijl de marktplaats voor gekleurde (rood, groen, blauw) RGB-LED’s goed is opgezet, neemt de marktplaats voor wit gekleurde LED’s nog steeds toe. Waarom? Wanneer u denkt aan industrieën die nog steeds vertrouwen op witte, niet-LED-lampen, zoals tv’s, leveranciers van auto’s, computerschermen, notebookcomputers, Liquid Crystal Displays-achtergrondverlichting, kunt u de pers begrijpen om de innovator in witgekleurde LED te worden fabricage.

Alleen omdat vervangende witte LED-lampen en retrofits uiteindelijk op de markt zijn, betekent het zeker niet dat ze op uw snelle inkooplijst moeten staan. Terwijl ontwerpers nog steeds methoden vinden om ze allemaal helderder en veel effectiever te maken, is de heilige graal van de LED-industrie feitelijk in het vaststellen van kwantiteitscreatie van hoogrenderende witte LED’s met een hoge helderheid.

Het is misschien eenvoudiger om na te denken over getinte LED’s (RGB) en witgekleurde LED’s in relatie tot een extra veld: Automotive. RGB LED’s lijken op de innerlijke verbrandingsmotor: gerenommeerd, rijkelijk, eenvoudig te maken en te gebruiken, en redelijk goed gecreëerd met betrekking tot de mogelijkheid voor gloednieuwe of zelfs innovatie-innovaties. Er zijn tientallen makers en elk bezit zijn eigen set patenten en ‘kneepjes van het vak’ om zichzelf wat reclame en marketing-hefboomwerking over de concurrenten te geven.

Witte leds zijn net als de vervangende elektriciteitssector voor transport: gedifferentieerd, nog redelijk “nieuw”, moet nog steeds de markt zijn, is geverifieerd, extra duur, veel moeilijker om mee om te gaan. Na deze vergelijking zijn RGB-LED’s volwassen genoeg om alleen op kosten te concurreren en zijn de inruilkosten de brandstof voor nieuwe behandelingen voor gekleurde LED’s waaraan voorheen niet was gedacht.

Wanneer u denkt aan industrieën die nog steeds afhankelijk zijn van witgekleurde, niet-LED-verlichting, zoals televisies, autofabrikanten, personal computerbeeldschermen, laptops personal computers, Liquid Crystal Displays-achtergrondverlichting, enz.