Als ondernemer maak je maandelijks kosten voor je bedrijfspand. Dus het zou zonde zijn als je die investering niet optimaal benut. Een van de manieren om dat te kunnen doen is door reclame op de gevel aan te brengen. Kortom, door in gevelreclame te investeren. In dit artikel vertellen we je over de mogelijkheden van gevelreclame.

Doosletters

Doosletters zijn 3D vormgegeven, daardoor vallen ze goed op. Bovendien kun je kiezen voor ingebouwde ledverlichting, waardoor de letters ook ‘s avonds goed zichtbaar zijn. En omdat alle letters los van elkaar staan is het mogelijk om per letter een andere kleur te gebruiken. Bekijk deze voorbeelden van doosletters om inspiratie op te doen. Doosletters kun je monteren op de gevel, maar het is ook mogelijk om ze op een frame te monteren dat je op het dak vastzet.

Freesletters

Freesletters zijn net zoals doosletters losse letters die je op de gevel of op het dak op een frame kunt monteren. Je kunt ze onder andere van RVS laten maken. Het grote voordeel van freesletters is dat het zeer stijlvolle gevelreclame is.

In tegenstelling tot doosletters kun je bij freesletters geen verlichting inbouwen. Maar er is een andere oplossing om de letters alsnog te verlichten wanneer de zon is ondergegaan. Je kunt namelijk spots tegen de gevel monteren die de letters verlichten. Dat levert een sfeervolle aanblik op.

Spandoeken

Spandoeken vind je misschien niet de meest stijlvolle gevelreclame, maar met een aluminium frame kan het nog steeds een goed verzorgde uitstraling geven. Bovendien is het voordeel van spandoeken dat je ze makkelijk kunt vervangen. Dat is ideaal wanneer je regelmatig een andere boodschap wilt communiceren.

Het is dan ook niet voor niets dat veel tuincentra en andere bedrijven die een groot assortiment producten verkopen met spandoeken op de gevel werken. Net zoals bij freesletters kun je spandoeken verlichten met behulp van spots.

Lichtbakken

Lichtbakken bestaan uit een geheel. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft het niet altijd om een rechthoekige bak te gaan. Lichtbakken zijn tegenwoordig in allerlei vormen verkrijgbaar.

Denk bijvoorbeeld aan een ovale vorm, een ronde vorm en zelfs in de vorm van het logo van je bedrijf. Kortom, er is veel mogelijk met lichtbakken. Standaard zijn de lichtbakken van duurzame ledverlichting voorzien, waardoor de verlichting jarenlang mee gaat.

Advies over gevelreclame nodig?

De opties voor reclame op de gevel zijn enorm talrijk. Daardoor kan het als ondernemer lastig zijn om te bepalen welke soort gevelreclame voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Is dat bij jou ook het geval? Vraag dan een signspecialist om advies. Bijvoorbeeld signspecialist Objekt Reclame uit Moordrecht. Dit bedrijf heeft tientallen jaren ervaring met gevelreclame, zowel voor grote bedrijven als voor het mkb.