Ben je op zoek naar elegante en heldere verlichting voor je woning of kantoorpand? Met Modular Lighting zit je goed. Deze verlichting is een architectonisch hoogstandje met prachtige ontwerpen. Modular Lighting heeft een collectie van verschillende soorten verlichting. Of je nu een lamp zoekt waar je bij wilt lezen of een plafondlamp voor wat extra sfeer. Ook spotjes behoren tot het assortiment van dit merk. De strakke lampen passen uitstekend in een modern interieur. De verschillende lampen zijn ook goed met elkaar te combineren.

Wat is Modular Lighting?

Ruim veertig jaar geleden startte dit bedrijf in België en kwam als eerste met een lijn van architecturale verlichting. Inmiddels vinden de lampen wereldwijd aftrek. Het merk heeft beroemde ontwerpers als Gerd Couckhuyt en Luc Vincent aan zich weten te binden en heeft inmiddels verschillende prijzen gewonnen met de stijlvolle ontwerpen. Innovatie is belangrijk en de ontwerpers zijn nooit tevreden. Het is een voortdurende zoektocht naar de perfecte verlichting voor de toekomst en het verbeteren van de verlichting van vandaag. Zo besteedt Modular Lighting ook aandacht aan het ontwerpen van energiebesparende verlichting. Met behulp van een connected verlichtingssysteem kan je met kleuren spelen of je verlichting laten synchroniseren met muziek. Ook op het gebied van duurzaamheid heeft een connected verlichtingssysteem veel te bieden.

Ontdek de verschillende designs

De designers laten bij het ontwerpen van de verlichting hun creativiteit stromen. Voor de Vaeder collectie hebben de ontwerpers zich laten inspireren door organische vormen en elementen uit de natuur. De vormen van een honingraat zijn hierin duidelijk terug te vinden. De Trapz collectie levert een fascinerend schaduwspel op en zorgt voor prettig indirect sfeerlicht. Ook voor buitenverlichting kan je bij dit merk terecht. Trek de stijl en de sfeer door naar je terras of overkapping en maak buiten ook gebruik van deze verlichting. Speciale grondspots verlichten je tuinpad of lichten een kunstwerk of boom uit in je tuin. Zowel voor binnen- als buitenverlichting ben je bij dit merk aan het juiste adres.